taylan şöyleki bu süreçte bir kadınla tanıştık kadına bebekleri down demişler kadın fetal dna yaptırıyor temiz geliyor hatta fetalde cinsiyetlerine biri kız biri erkek deniliyor kadın sağlıklı bir gebelik geçirdiğini düşünerek doğuma gidiyor malesef bebekler down geliyor ve ikiside erkek çıkıyor ben araştırmalarımı testin doğruluğu için değil testin yanıltıcılıpı için yaptığımdan hep yanılanlarla konuşma fırsatım oldu elbette test %100 hata veriyor değil bir çok kişide temiz geliyor ve sağlıklı doğum oluyor ama o yanılanlardan birisi neden biz olmayabiliriz düşüncesi olduğu için ben açıkcası amniyosentez taraftarıydım elbette testin nerde yapıldığınında önemi çok misal bazı firmalar 30-20 bin isterken bazıları 10-15 istiyor bu uçuk fark neden var tartışılır bu süreçte bazı firmaların fetalin merdiven altında yapıldığına dair bilgiler öğrendim neye kime inanıp güveneceğiz ki dedim içinizi ferah tutun ben korkutmak için yazmadım bizzat karşılaltıpım hikayeler ve makalelerden edindiğim bilgiler bunlar sağlıklı doğumlar dilerim