Tekinnn Merve6475 amin ben çok aklıma getirmemeye çalışıyorum. Sürekli kafamı yoracak şeyler buluyorum. Ona rağmen geliyor 😂
Merve6475 Tekinnn gelmez mi ya 😬😬biliyoz ya cünkü Perşembe işe baslıcam bende gerci o zamana ögrenmis olurum heralde
Tekinnn Merve6475 iyi bari evdeymişsin bu süreçte. Benim de kardeşim geldi yanıma ev işlerini yapıyor bana arkadaş oluyor evde
Merve6475 Tekinnn iyiyim tatlım ağrım yok sadece gögüslerim acımaya basladı normalde hic acımaz adet döneminde falan da
Tekinnn Merve6475 benim kasık ağrısı eskisi gibi değil nerdeyse çok az. Ama karın içlerim çoktan fena ağeıyor gece olunca şişiyor karnım. Göğüslerime el değilmiyor zaten
Merve6475 Tekinnn iğnelerin etkisi diyorlar karın sisligine etkisi geçince geçiyormuş ben tek catlatma ignesi vurulduğum halde benimde karnım davul gibiydi
Tekinnn Merve6475 benim ohss durumu oldu zaten. Fazla yumurta büyüdüğü için bunlaro yaşacaksın demişti doktorum fazlasını yaşıyorum. Azıcık bişey yesem tam 8 aylık oluyor yemezsem 6 aylık 😂 abartmıyorum tam da öyle