Tekinnn Merve6475 canım ben bi yerde okudum döllenme çocuğun rahme tutunması 8 gün sürüyormuş ondan sonra beta değeri artmaya başlarmış. Öncelikle bi sakin ol. Bugün kaçıncı gün oldu ? Ayrıca sahan adet olmadın ki daha herşey olabilir
Merve6475 Nisan4545 cok ısrar ettiler ya ben 12.günde Pazartesi baktırtcaktım cok kötü oldum erken dedim onlarada
Merve14 Nisan4545 canım yazdıklarını okudum da sen kan testi yaptırdıysan negatife çıktıysa iğnenin etkisi vücudunda yok denektir
Merve6475 Tekinnn 8.gün bugün kuzum doktorumla görüstüm ardahanda aynı hastanede görev yapıyoz kadın dogumcu erken yaptırmıssın aceleci davranma 15. Gün baktırt dedi kuzum
Tekinnn Merve6475 hıh evet yani niye Gaza gelip yaptırıyorsun kendini üzüyorsun. Daha bebek yeni rahme tutundu belki. Kendini boşa üzdün ağladın. Mesela ben 17. Günden önce yapmıcam çünkü çatlatma iğnesi ile 17. Günde adet oluyorsun olmazsan var demek zaten
Merve6475 Tekinnn işte bosu boşuna üzüldüm ha belkide yok en azından negatif cıkarsa daha az üzülecem ne bilim garip bi ümit var hala içimde
Tekinnn Merve6475 ya daha en az 4 gün var bi dur panik yapma üzülme bekle. Boşu boşuna ağladın sen Kimseye bakma yapma test bekle. Ben beklemedim yaptım 14. Gün çıktı sonra kanda çıkmadı daha yıkım yaşadım oyuzden beklemek en güzeli
Merve6475 Tekinnn haklısın kuzum yoksa bile en azından o zaman öğrenmek daha mantıklıydı iki iki üzülmek daha kötü dedigin gibi hoca da dedi anca rahme yerlesip betaya etki edecek aceleci davranma dedi
Merve6475 Tekinnn bi kaç yerde okudum adete 1 hafta kala idrar testi yapıp hamile oldugunu öğrenen var nasıl iştir ay 😬
Tekinnn Merve6475 erken yumurtlamışsa normal öğrenir. Ama mesela benim yumurtlamam geç olduğu için öyle öğrenmem imkansız
zeynepsalgarr1 Tekinnn canım Rabbim inşAllah dualarınızı kabul eder ve gönlünüze göre hayırlı olanı nasip eder🙏🏻 Senin gibi isteyen ve sana da hayırlı bir evlat versin güzel Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine🙏🏻 İnşAllah yarin hayırlı sonuçlarla dönersin..♥️