Beyzasenel hic tedirgin olmayin bisey olmuyo sadece ac gittiginiz icin yorgunluk olabilir o kadar o da test bitip yemek yiyince gidiyo 😊 hareketsiz kalmak derken uyumamak ve yurumemek gerekiyo oturup yatabilirsin ya da tabiki tuvalete gidebilirsin süre boyunca hastanede durcaksan kantine yuruyebilirsin ya da bahçesine çıkıp hava alabilirsin oturduğun yerde her zamanki gibi kipirdanabilirsin sadece çok hareketli olmamak gerekiyo yürüyüş ev işi alışveriş gibi hareketler yoksa heykel gibi durmuyosun bunu yanlış anlayıp 2 3 saat hareketsiz durabilen varsa tebrikler 😂 bide su içmemek gerekiyor sadece cok susarsan 1 2 yudum ağzını islatmak icin icebilirsin ama cok susayan içmeden duramayan bi insan olarak ben en cok bunu düşünüyordum ama hic su ihtiyacı duymadım. Ay nasil olcak acaba diye tedirginlikle gitme bişey oldugu yok sadece biraz yorgunluk hissedebilirsin uykunu alarak gitmeni tavsiye ederim ve şekerli su da kötü degil gazoz gibi yavaş yavaş icebilirsin bi anda dikmene gerek yok 5 dk içinde bitirebilirsin