orhismommmmmm yani iki hafta hiç Kalkmadan yattım bir hafta annem kaldı annem Başka şehirde oturuyor Ondan sonra da Allah razı olsun eşim hep yardımcı oldu ev işlerini falan o yaptı hep sonra kendi doktoruma gittiğimde bu kadar hareketsiz kalırsan bacağına pıhtı atabilir dedi yavaş hareket etmen de hiçbir problem yok dedi kendini yormadan ağır kaldırmadan eğilmeden ufak Ufak işlerini halledebilirsin dedi ben de öyle yapıyorum yine ağır işleri eşim yapıyor çok fazla yürümüyorum bir yere gideceğim zaman sürekli dinleniyorum mesela akşam dışarı cikacaksan gün içinde hiç kalkmadan yatıyorum kendimi dinlendiriyorum o şekilde devam ediyorum zor bir hamilelik ama sonucu inşallah hepimizin güzel olacak Allahın izniyle ben hep Rabbime güvendim hep içimi ferah tuttum çünkü bu bebeklerin yiyecek ekmeği yoksa zaten biz ne kadar yatarsak yatalım olmaz ama evlatlarımızı yiyecek ekmeği varsa onlar her şekilde bize gelecek zaten ben tekbiri aldım takdiri Allah’a bıraktım o şekilde hep içimi rahatlattım çok şükür şimdi de iyiyim