btl194 Merveykar 47 ile başladı şuan 62 kilodayım ve 33 haftalık oldum ilk gebeligimde de 15 kilo aldım bakalım bunda artma olacak mı çok zayıf olduğum için kilo almak benim yararıma 😀
Evremk Merveykar bende 58 ile hamile kalmıştım. 69 ile doğum yaptım. Benimde hiç bulantım olmamıştı. İlk aylarda kilo alımım daha hızlı ilerledi. 20 kilo alcam herhalde demiştim ama sonra durakladı. 11 kilo ile bitirdim 😄
Busraaaakkk G-k Bende 57 ile hamile kaldım 26+3 haftalığız 64 kiloyum moralim bozuluyor valla. Bebeğiniz kaç kilo bu arada
G-k Busraaaakkk 1150ydi geçen hafta. Ama bu hafta aldım bu kiloyu eğer kıyas yapacaksanız bundan bir hafta önce 800 falandı yani.
senaninn 35+6dayım, 53le hamile kaldım 70 kiloyum 🫠 son bir iki haftadır doymuyorum resmen. doğuma kadar bi 5 kilo daha alırım gibi 🥲
Maviice alsibel ben deeee😂 İlk defa 45 üstüne çıktım😳 43 kiloyla hamile kaldım 24. Hafta 49 kilo oldum bile 🤷🏻♀️ Çatlak yok şimdilik ama görüntüde sadece göbeğim var gerisi aynı ben çözemedim bu işi ilk gebeliğim. Sizin kaçıncı hafta?
alsibel Maviice ben 27. Haftaya giriş yaptım 8 kilo almışım şimdiye kadar bakalım daha alır mıyım :)benim de aynı durum sadece göbek büyük duruyor 😂 sağlıkla doğsun yavrularımız inşallah
nisakayas Merveykar 30+1 ikiz gebelik 12 kg aldımm ama herkes sadece göbeğin var nasıl kilo almadın diyorlar
yellowchick 47 ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum 🤭 22 haftalık oldukk ve sürekli yiyorum önceden hiç kilo alamazdım insallah doğumdan sonra birazı kalır bende 😃
kaya_kaya Merveykar 20+4 3 kg verdim verdiğim 3 kgden yarım kgsini almışım o kadar ama bugün farkettim göbeğim çıkmış biraz
Busraaaakkk G-k Bizimki de 1060 olmuş. Birden bebeğim de hızlı kilo almaya başladı sanki, valla daha doğuma da var kilolar beni korkutuyor
ecemciik Merveykar 98 kilo ile hamile kaldım 6 aylık hamileyim, doğuma son 90 gün kaldı ve ben 105 kg oldum, aynı zamanda tüp mideliyim, doğuma kadar ve doğumdan sonra acil kilo vermem lazım.