bohembircadi yorgunannis Allah analı babalı büyütsün. Ailenize sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel uzuuun uzuuun ömürler versin 🌸💗🙏🏼
umynurr yorgunannis bende rgl olacakmisim gbi agri cekiyorum suan ve bekliyorum Sizde bebek harketleri varmiydi yoksa tamamenmi durdu
yorgunannis umynurr ama çok şiddetli olacak en son derece regl ağrısı düşün sonrası anlaşılıyor zaten Allah yardımcımız olsun 🤲
umynurr yorgunannis ozaman bebek hareketlerinden ziyade agrinin siddetine gore gidiyim dimi Bebisinizi kac kilo dogurdunuz ben gecen hafta gttigimde 2800duu benimki daha
Meral_63 yorgunannis Allah annali babalı büyütsün inşallah 🥲 darısı bize bacım sancıların nasıldı kaçıncı haftada dogdu
sari_papatyam yorgunannis maşallah sağlıkla büyütün 🤲🏻🤲🏻🤲🏻doğumunuz nasıl başladı kendiliğinden mi sancınız geldi bir şeyin tetiklediğini düşünüyor musunuz ben de 37 de gelsin istiyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
yorgunannis sari_papatyam teşekkürler kendiliğinden başladı cumartesi günü çok sancım oldu pazar hiç yoktu pazartesi 6da başladı ve saat öğlen 3 doğum oldu🫠 bu arada hurma yedim çok ve korunmasız ilişki bunlar da etkili olmuştur diye düşünüyorum