DarkLuna yorgunannis ayy hadi bacım doğur da gel rabbim kolaylaştırsin inşallah bebeğini sağ salim kucağına al canım🥰🥰🥰hiç korkma sen başarırsın
kartanesi___ yorgunannis Çok kolay bir doğum olur inşallah çok kısa sürede sağlıkla bebişini kucağına alırsın🥹💕
yorgunannis Rose_07 LadyX DarkLuna kartanesi___ hizlivecocuku bohembircadi 1oglanannesi Fulyaaa1 gunesimekardes aboutbehis penbe_karisi Biikubra saadet2308 Blueeberryy VuslatDemir ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 hd_d anneoluyorummm103 Kdkdjd_737 Blueeberryy Zumruduanka160 Havin49_ kızlar doğurdummmm saat 3te🥹🥲 anlatırım sürecimi hepinizden Allah razı olsun darısı başınıza biraz zordu ama bitti çok şükür 🤲💕🥲 37+2 haftalık doğurduk bittik
hizlivecocuku yorgunannis nasıl başlayıp nasıl bittiğini anlayamayacağın bir doğum olur inşallah doğum hikayeninde merakla bekliyoruz
Fulyaaa1 yorgunannis haftalarımız yakın diye hatırlıyorum bu yazıyı görünce bi heyecanlandım neden bu haftalarda acaba merak ettim. Sağlıkla gelsin inşallah umarım coo çok kolay bir doğumunuz olur 🌸
Biikubra Kolay bir doğum olur inşaAllah bende dün nişan gördüm hafif hafif sancım var şuan Rabbim yardımcımız olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 💐