Tugce07 Selam kizlar 24 haftalık hamileyim kayinvalidem daha ne yapılıp yapılmayacagı konusunda birsey sormadı erkenmi o yuzdenmi acaba?
Orianna95 Tugce07 neden sorsun ki hani bir evseniz beraber yaşıyorsanız bilemem ama siz alın alacaklarınızı oda gönlünden koparsa içinden gelirse yapar elbette
mrsssblt Tugce07 Bence bırak hiç sormasın ☺️ İşine karışmasındansa sormaması çok daha iyi.. Kendiniz alabildiğinizi alın yapacak olan zaten ne eksiğiniz var diye sormak isterse sorar,alır getirir.
Tomurcuk18 Tugce07 Neden sorcak ki 🤷🏻♀️ Biz 29 haftalığız çoğu şeyini kendimiz aldık kimse bişe sormadı bizde bişe sorsunlar diye beklemedik. Kayınvalidem gel alışverişe gidelim eksiklerini al dedi eksiğim yoktu bende beğendiğim bikaç bişe aldım. Annemle de aynı şekilde. Sonuçta çocuk bizim 😂😂
Tugce07 Tomurcuk18 bizde aldık cogu esyasini nebilim biz evlenirkende hicbiaey yapmadi belki torunu olunca yapar diye düşündüm görüyorum cevremde sadece anne babaya yuklenilmiyor eksikler paylaşılıyor i yuzden belkide 😊
Tomurcuk18 Tugce07 Valla bende aksine hiç bişe almasınlar diyorum 😂 zaten 5 sene sonra olunca ben daha ilk haftalardan herşeyini almaya başlamıştım 20 hafta olmadan beşik bebek arabası mama sandalyesi dahil herşeyini aldım bitirdim eksikleri. Onlara da sadece beğendiklerinizi alın bizim eksiğimiz yok dedim, elbise vs alıyolar üç beş gördükce. Boşver kimseden bise beklemezsen kafan da rahat olur.
Yasemincifci Tugce07 o zman napcan kaynananı onamı muhtacsın boşver kendini bide öyle sıkıntıya sokma
deletedmom832 Tugce07 birinden bişey bekleme bence alacak olan alır kendin almaya başla ufaktan😌annem herseyini aldı zaten çocuğun kimseye bişey kalmadı ki 17.haftadayız eksiği kalmadı çok heveslilerrr 🤷🏻♀️