nurglakays-95 Kızlar merhaba 2 hafta sonra Allah nasip ederse doğumum var sezeryan olacağım 2. Doğumum ve doktorum sonda takmadığını söyledi nasıl olacak bilmiyorum doğumda sonda takılmayan var mı süreç nasıl oluyor Balıkesir bandırma Şafak Özdemirci doktorum
ABusraaaa nurglakays-95 ameliyathaneden yürüyerek çıkartıyor galiba sizin doktor çok tecrübeli baksana 😀
mucizem__ nurglakays-95 ameliyat öncesi neysede ameliyat sonrası uyuşukluk olacak saatlerce kalmayacaksınız o nasıl olacak acaba siz mi yanlış anladınız tekrar sorun Dr a
papatyakokulugece ABusraaaa önemli olan yürümek değil öncelik çişini nere yapacak doktor bi kap mı tutacak acaba oraya 🤣çünkü sezaryen yarım saatten fazla sürüyor illaki işeniyo ve sen yaptığının farkında değilsin uyuştugun için
ABusraaaa papatyakokulugece ameliyat önemli degilki ameliyattan önce isetir kadını sonrası önemli uyusuklugun geçene kadar sonda orda olmalı çünkü serumları illaki alttan cikartcak o yüzden dedim yürüyerek cikartcak diye 😀 uyusturmadan şıp şak direk ayağa kaldircaklar 😀
ABusraaaa papatyakokulugece demekki doktor takmıyor sal gitsin kafasında 😀bilmiyorum artık sonda takmicam diyen doktora sormak lazım yani her türlü ameliyatta sonda takılıyor o doktor ne için böyle birşey dedi ona sormak lazım 😏
Mirlay Yürüdükten kaldırılmış dıye biliyorum mecburi olmadıkça takılmıyor diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemem
Mirlay buse2507 emin değilim bende bi Doktor’un söyledigi video denk gelmiştim orda öyle söylemişti yürürlükten kalktı falan dıyordu bende takılıyor dıye biliyorum çünkü henüz doğum yapmadım ama
esiladuhan Mirlay ben sezaryen olurken neden taktıklarını sorduğumda anestezi halinde idrarini yaptığını hissetmeyeceksin hatta anesteziden ötürü bile fazlasıyla idrar yapabilirsin bu yüzden gerekli demişti ve ameliyattan çıktığımda full doluymuş yenisini takmışlardı uyusugum diye
nurglakays-95 esiladuhan esiladuhan benimde ilk sezeryanımda takıldı ve ayaklanıncaya kadar doğduğunu hatırlıyorum sezeryandan değil inanın bunun takılmaması bi sıkıntı olur mu sorusu beni endişelendiriyor
gizemm65 esiladuhan ay bende evet aynen o şekildeydi hatta onun bir ml vardı o ml me gelince hemşire not alıyordu kız
Sevl Spınal anestezi sonrası bir süre uyuşuk oluyorsun ve sonta tabiki olmalı zaten ilk yürüyüşe kslkmsdan önce çıkarıyorlar kalkıp nasıl lavaboya gidesin ki o halde
egeansea nurglakays-95 benim eşim menisküs oldu spinalle. Ameliyat 4.5 saat sürdü. Çıktı. Sonda hiç takılmadı. Gece 11 gibi tuvalete çıktı ama artık uyuşukluğuda geçmişti. Tutabiliyorum birşekilde demişti. Bende o yüzden sonda takılmasın dedim doktora. Çünkü bana ne zaman takılsa ağır bir idrar yolu enfeksiyonu oluyorum. Kısaca sanırım illa kaçıracaksınız diye bir şey yok tutuyorsunuz kişiden kişiye değişebilir tabii ki
gizarden nurglakays-95 ay takılmasın zaten bana sezeryanda taktılar onu taktıkları an bana bir titreme geldi ama öyle böyle değil zangır zamgır dişlerim kırılcaktı. Onu çıkardılar öyle geçti titremem