senos15 neanladinyurdagul banada 11+5 te erkek dedi doktor ama ben güvenmiyorum çünkü oğluma da 14 haftaya kadar kız dediler 17 de bi gittim kocaman pipi vardı ekranda bende 16 dan sonra cinsiyet tamamen kesinleşiyor ondan öncesi hep tahmin tecrübelide olsa doktor tahmin olarak düşünülmeli
neanladinyurdagul senos15 inşallah başıma gelir 😀😀😀yani 2 kızım var Buda erkek olsun istiyorum tabi gönül istiyor . Ama en önemlisi sağlıklı sıhhhatli kucağıma alayım inşallah
fgormez PapatiA kızımda 12 14 erkek 16 da kız dedi aynı dra gidiyordum kendi bile şaşırmıştı devlet hast
powerpuffgirlss PapatiA 11+5 de erkek dedi kesin dedi hatta sonra 15. Haftada kiza benziyor dedi 16 da yine gittim kesin kiz dedi 😂
PapatiA powerpuffgirlss 😀😀😀😀 ben bu olayda şeyi anlamıyorum kız dese erkek oldu dese anlıcam ilk baş küçüktü ayırt edılemedi felan desem ama erkek nasıl kız oluyo 😀😀
powerpuffgirlss senos15 bende kiz hissediyodum hatta dedim degisirmi diye oda kucuk bi ihtimal dedi bende cok sasirdim degisme ihtimali var cok erken soylemisler 🫶🏻
nergiss123 Bana da 12de erkeğe benziyor denildi. 13 de kıza benziyor denildi bu hafta tekrae gideceğim netleştirmeye. Ben de post acmistim ccooook fazla var bu şekilde degişen.
senos15 powerpuffgirlss bende çok kız hissediyorum doktor erkek dediğin de hiç inanmadım içsel olarak hala kız olabileceği hissindeyim 😍🙈
Nur1290 PapatiA Bana 15 haftada yüzde 90 erkek denildi 18. Haftada kıza benzetildi ama kesin değil bende detaylıyı bekliyorum en net sonuç için
PapatiA Nur1290 ablamda baya oluyo kaç sene önce ama doktor bu kız diyordu sonra bu erkek felan kafayı yediydi fturuncu beyaz krem o tarz eşyalar aldı hep 😀😀😀
ea670209 Banada 11 haftalık nub teorisine göre %80 kız demişti bu hafta gittim 12+4 erkek dedi bilmiyorum değişir mi ilk oğlumda da 11 haftalık erkek demişti bilmişti hayırlısı bakalım 😊 hislerim hala kız diyor