Hayale Sevincasut valla bizde 37+4 daha bir sey yok🙄acabamı duunuyorum gelmek istemiyormu zorla getirdicez galiba🤪
hicimm Yarın sezeryan olacağız 39+1 haftalığız heyacan dorukta spinal olacağım ne yaşayacağımı bilmiyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah.
Chan 38+1 olduk, yalancı sancılar var. Onun dışında belirti yok. Sezaryen olacağım için çatı muayenesi de hiç olmadım, açıklığım var mı bilmiyorum 😅
SydYsf Sevincasut bendede ayni :) tik yok nst de sanci gozukuyo doktorum hatta pazartesi demisti bu hafta dogurucaksin öyle gozukuyo diye :) bizim prensesin gelmeye niyeti yok belliki :)
BuseBora Sevincasut Güya bugüne kadar doğurmam lazımdı yarın 40 haftaya giriyoruz 😔 insanların sormasından bile yıldım
Minigimgeliyor Perşembe günü 38+2 de normal doğumla kızımı kucağıma aldım mart gelmez gibi gelmişti geldi kızım doğmaz gibi gelmişti doğdu. Sabredin arkadaşlar en güzel zamanda sağlıkla alacaksınız inşallah yavrularınızı kucağınıza❣️
MerveCole Sevincasut bizde yarın tam 40 haftalık oluyoruz ama hiç bir kıpırtı yok yarın kontrolümüz var doktorum ne diyecek bakalım 🤷♀️