trkmeen evet alttan muayene yapabilirler canim benim sürecimiz cok zordu seni korkutmak gibi olmasın her dogum süreci kişiden kişiye değişiyor Ben hep devlet hem özel takipliydim son kontrolumde devletteydi doktor muayene ettikten sonra apar topar beni dogumhaneye yönlendirdi ben bile anlamadım net ve alttan muayene yaptılar hic bir şey yoktu ne sancı ne açılma Sonra yatisi mi yaptılar ben cok kokuyordum o sıra ne yapacağımı bilemedim özelde ki doktorumu aramak hic aklıma gelmedi ne benim ne de eşimin yatisi yapıp suni sancı verdiler tam 26 saat suni sancı çektim 3 cm sadece acilmam oldu baktım olacağı yok suni sancı artık beni bitirmişti dayanamiyordum acısına eşime hemen özelde ki doktora götürmesini istedim çıkışımi yaptım ve devleltteki ebeler baya beni hirpladilar hic memnun kalmadım ilgilerinden bir an önce oradan çıkmak istiyordum tartismayla cikisimi yaptım özel doktorum devlete yakındı 5 dk lik yol hemen onun yanına gidip beni muayene etti sonra kendi isteğimle sezaryen oldum artık sancilara dayanamamdigim icin…