Mehtapsato Berivannber amin canim rabbim gonlune gore versin inslh guzel olir hersey gonlunce olsun inslh olur ve tamamina erdirsin
Berivannber Deletedmom381 allah razi olsun yarin yapacağım inşallah hamileyimdir dualarinizi bekliyorum
Berivannber Ema ya karnimda balon gibi bir şeyler var ve sol tarafta batma ve ağrı oluyor kasigim da şişmiş aşırı akintim var bu kdr
Tmab Benim de 1 gün geçti yaptım bu öğlen ve çok silik zor görünür şekilde ikinci çizgi çıktı yarın sabah kanda baktıracağım Canım hayırlı haberler alalım inşallah🤲🏻 Zaten yok ise bembeyaz çıkıyor testte ikinci çizginin olduğu yer
YagmurDaskn Berivannber Ben adetim geçtikten 5 gün sonra yaptım iyice emin olmak için. Neredeyse ilk çizgiyle aynı renkti hemen hemen ☺️ Aradan 20 gün geçtikten sonra doktora gittim hemen gitmedim
YagmurDaskn Berivannber Aminnnn ☺️ Sen bugün benim postuma yazmıştın değil mi ? Karıştırmıyorsam eğer sendin galiba. Ay inşallah vardır bebişin yaaaaa ❤️
Fatmaykt Berivannber canım benim adetime bir hafta vardı öylesine yapayım dedim yaptım hemen çıktı yap bence çıkar
Ahmer0412 Berivannber erken gebelik testi al mutlaka canım ben onu aldım adetten 6 gün önceye kadar kesin sonuç veriyo