suragungor Svgkry merhaba gecmis olsun spinal mi oldunuz onda bu tarz agrilar cok oluyormus bol bol nescafe icin yurumeye calisin insallah en kisa surede gecer agrilariniz
Svgkry Hilalgc bir çözüm buldlar mı? Yatamıyorum yatınca agrıyor.sıcaksu torbası koyuyorım birde sade nescafe içiyorum buseferde uyuyamamaktan deli gib oldum :(
Hilalgc Svgkry ağrı kesici yapınca geçiyor birde yürüyüş yapınca azalıyor ama ağrı kesicinin etkisi gidince baya ağrıyo benimde anesteziden dedi doktor geçer bol yürüyüş dedi bitter çikolata kahve dedi
Svgkry Hilalgc aynı şeyler demekki aynı ağrı :(( yatabiliyormusun? Ben düz yatamıyorum ağrıdan oturarwk uyuyorum. Bebek iyi çok şükür sadece sütüm gelmedi daha mama başladık:( senin nasıl? Sen nasılsın?
Hilalgc Svgkry aynı canım sütüm gelmedi damla damla geliyor bebiş açlıktan şekeri düştü mama başladık suanlık gelene kadar ama gelince vermem daha inşallah hangi şehirdeydin sen
ipekmom_ Svgkry banada aynı ağrı olmuştu, doktor anesteziden dolayı oluyor bol sade kahve iç yürü dedi, belki 10bardağa yakın kahve içtim sürekli yürüdüm suyuda çok içip sık tuvalete çıktım hızla geçti ağrı, çok geçmiş olsunn
Svgkry ipekmom_ Evet kahve içiyorum ama bu seferde uyku gözümden akarken uyuyamıyorum.Kalbimdede csrpıntı hissi başladı cok kafeinden bence 😂bol su içiyorum dhaada içeyim tuvaletle ağrıda geçecekse.of çok güzel ama çok zor anne olmak.