prensesannesi246 Kızımda 14. Haftamda netleşmişti bunda da şuan 10+3 günlüğüz yarın kontrole gideceğim sizce belli olur mu? Çok merak ediyorum 😂🤦🏼♀️
prensesannesi246 balbocegii aslında kontrolüm iki hafta sonraydı ama benim şu ara biraz kasık ağrım var ve bacağıma vuruyor kızımda yaşamadığım için tedirgin oldum randevumu erkene çektim 🥴
balbocegii prensesannesi246 normal o haftalarda ağrılar 18 haftalık oldum ve bende de aynı hala ağrıyor sağlıklı olsunlar inşallah
eni67 Çok zor ama tabi doktorun cihazına göre değişebilir benim kızım 12 haftada belli olmuştu doktor kesin net demedi tahmin etti ama doğru çikti canım insan meraktan duramıyor sabırsızlanıyor Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin
prensesannesi246 eni67 inanın bende çok merak ediyorum 🤦🏼♀️ aslında kese şeklinden az çok anlıyorum fakat daha önceki kontrolde doktor görüntü vermedi o yüzden keseyi falan göremedim 🤦🏼♀️ kalp atışını da duymadım şimdi doktoru değiştirdim bakalım umarım gönlümce olur 🌸
mrl_karslan61 Ben ilk hamileliğimde 2li taramada öğrenmiştim arkadaşım demişti zaten dediği doğru çıkıyor diye ve doğru da çıktı bakalım sabırsızlıkla şimdi yine o taramayı bekliyorum hayırlısı sağlıklı olsun da 🤲🏻🥰
prensesannesi246 mrl_karslan61 ben kızımda yaptırmadım ☺️ çünkü iki yıl sonra olan bi bebekti ve biz eşimle birlikte yaptırmamaya karar vermiştik o yüzden detaylı harici ikili,üçlü ve şeker yüklemesi yaptırmadım bunda da yaptırmayı düşünmüyorum ☺️