Gulsifa255 Kızlar ben 27 haftalık hamileyim büyük tuvaletimi yaparken kan geldi zorlama ağrı bişey yok ama neden olur başına gelen varmı
sunbloom123 Gulsifa255 hangi haftamda oldu tam hatırlamıyom ama bende de oldu peçetede gördüm hafif bişe acile gitmiştim oranın bebeği etkileyen biryer olmadığı sölendi devam etseydi ilgilenen bölüme gitcektim çok şükür devamda etmedi kabızlık varmıydı sizde
Havin49_ Gulsifa255 makatta çatlak olmuştur büyük ihtimalle normal bişey yani ama bi zaman dan sonra çok can sıkıyor benim ilk oğlumda hep öyleydi
azlp Gulsifa255 basur var mı ben de car geçen haftalarda bende de peçeteye sildikçe gelmişti kabızdım bir de
sunbloom123 Gulsifa255 yediğiniz birşeyle alakalı olabilir mi yoksa bariz kanmıydı bu arada kaç gündür devam ediyor
Gulsifa255 Havin49_ ama çatlak kendi haline oluyor mu hani kabızlık agri sızı yok basur yok çatlak nasıl oluyor
Havin49_ Gulsifa255 en küçük bir ıkınmaya veya daha önceden oluşmuş bir kabızlıktan deri inceliyor ve afedersin normal tuvalet yapmanda bile çatlutor