defnoloj purplemomm ilk gebeliğimde 3. Aydan sonra yapmaya başlamıştım bunda da öyle yapmayı düşünüyorum
ghostty purplemomm doktorum 12 den sonra uygun gördü. Ama bulantılar vs derken 16. haftamda başlayacağım.
srysmy İlk doğumundan önce yapıp faydasını gören var mı ? Diye bir soru da ben ekleyeyim 🤭 ara ara yapıyorum 24 haftalık olduk gün içinde de aktif olunca bazen platesi erteleyebiliyorum
ghostty srysmy ben değil ama bir arkadaşım ilk doğumu öncesi hamile pilatesine gitti. Çok rahat bir doğum gerçekleştirdiğini söyledi. Pilates hem fiziki hem mental anlamda çok faydalı bence🤗
srysmy ghostty yorumun için çok teşekkür ederim 🫶💐daha çok yapayım o zaman baya korkuyorum çünkü doğum olayindan
ghostty srysmy rica ederim. Ben de bu hafta başlayacağım. Ben de korkuyorum endişelenmeyen yoktur sanırım. Ama bir şekilde üstesinden geleceğiz🥹
1Susuu Doktorunuzdan onay almanız gerekiyor başlama zamanı için. Her gebe için farklı dinamikler olduğundan en doğrusuna doktorunuz karar verecektir. Sağlıkla kucağınıza almanız duasıyla 💖