purplemomm MuallaS benim hiç nişan gelmedi sancım başladı doğumum oldu ben hep bekledim şeke görürüm emin olırum en azından doğumum başladığında ama hiç görmedim
MuallaS pinarersu bir şeylerin gelmesini bekliyorum artık 🥹 nişan gelmeden de doğum başlayabiliyor yani 🤲🏼
pinarersu MuallaS yani benim gelmedi. Hatta anneme anlattım böyle böyle oluyormuş diye o ne ya ben bilmiyorum öyle bişi dedi😂
MuallaS purplemomm evet bende bakıyorum bi umut görürüm diye ama yok, nişan gelmeden doğum yapanlar varmış biraz da olsa rahatladı içim, siz kaç haftalık doğum yaptınız
_rahime_ MuallaS devlete gidiyorsan vermiyorlar bekliyor bnde ilk dogumum öyle oldu inşallah ozamna kadar sancın başlarda beklemek zorunda kalmazsın
purplemomm MuallaS ben tam 40 haftalık yaptım korkmayın Allah bi şekilde yardım ediyor benim suyumda önceden gelmedi zaten doğumhanedeydik su geldiği gibi bebekte geldi
senemtolga MuallaS ne nişan ne su gelmedi. Karin agirisyla başlayan doğumumu hiçbiri olmadan 41+2 de normal doğumla yaptim. Ilk bebegimdi birde.
MuallaS senemtolga 41 lere kalma düşüncesi beni çok yıpratıyor psikolojik olarak yorgun ve mutsuz hissediyorum artık inşallah 41lere kalmadan bir belirti olmaya başlar
senemtolga MuallaS sıkıntıya sokma kendini Rabbim sağlıkla dogum nasip etsin inşallah. Saglikliysa bir sorun yoksa beklenilebilir. Bebegim iyi hersey yolunda oldugu icin biz bekledik. Herkese rahat dogum nasip olsun
3bebekliannee MuallaS benim 2 doğumumda da nişan ve su gelmedi kızımda açılmam vardı suni ile doğum yaptım oğlumda sancım ve açılmam vardı kendi sancımla doğum yaptım ☺️
sarilale123 MuallaS alttan muayene falan yapmadımı doktor, bende 39 haftada ayrıca alttan muayene yaptı doğum başlasın diye uyarıcam kan gelebilir korkma dedi ama yine başlamadı