Tuse İlk hamileliğin de düşük sebebi ile kürtaj olanlar bilgilerinize ihtiyacım var.. Yaklaşık 5 gün önce kürtaj oldum sonra biraz kanamam oldu bir daha olmadı bu normal mi ? Ve iki gündür çok adet sancısı çekiyorum ilaçlarımı da kullanıyorum ama sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor..yaşayan bilgisi olan var mı acaba
Merve1006 Tuse kanaman olmaması içinin güzel temizlenmiş olmasıymış canım . Benimde hiç olmadı. 1 ay ilişkiye girmedim rahmim toparlansın diye. Sonra da korunmadım adet olmadan hamile kaldım şimdi 7 aylığız😘
Hayale Tuse benimde ilk bebeyim düşük yapdım ama kürtaja gerek kalmadı. Kanamayla akıb gitti arkasindanda adet oldum tamamen temizlendi içim. 3aydan sonra hamile kaldım şimdi 9ayliyiz hayirlisiyla bekliyoruz
25agustos Tuse evet ilk gün ağrı olmuyor ondan sonra çıkıyor acısı. Geçer bir kaç güne. Adetinde de kanaman az olabilir bir kaç ay
Tuse 25agustos vallahi 5.günüm kıvranıyorum ağrıdan benim adetim normal de de çok sancılı geçer Ayriyeten kistim de var belki o da yapıyor sancıyı 😞
htcmuhammed Bende 1 ay once kurtaj oldm 5 6 gun kanamam oldu surekli agrilarm oldu sonra adet oldum agrilarm gecti diyebilirim
25agustos Tuse bol su iç canım sıcak tut bir de kendini geçer inşallah kist falan en kısa zamanda tekrar gebe kalırsın inşallah 😊