Berfgen Kızlar merhaba nasılsınız gebiş anneler şu mide yanması gebelikte ki en en kötü şey bence benim nefesim kesiliyor Okdr çok yanıyor ki ilaç etki etmiyor siz neler yapıyorsunuz var mı ben gibi olan ben 😢
aysegul3409 Berfgen ben de çok kötü oldum geçen hafta doktora gittim gavicson yazdı. Siz de bir doktora danışın bence. Çok geçmiş olsun🤍
Nisanmomy Berfgen bende şu an öyleyim ne yesem midem yanıyor şurup içiyorum kısa süre fayda ediyor sonra yine aynı
Curious Berfgen ben de öyleyim, midem genelde benim akşam daha fena yanıyor, yanmaya başladığı anda kusma raddesine en azından gelmiyim diye “Prilam Dr” içiyorum. Yanmam %100 geçmiyor ama en azından daha da çok artmıyor.
Berfgen aysegul3409 bende var gaviscon bile etki etmiyor nefes alamıyorum ya çok kötü bence bulantı kusmadan daha kötü yanması 😭
Berfgen Eylulasyamom armut deniyim ama sanki benim midem doldukça daha çok yanıyor gibi boş kalınca dha iyim bilemedim ki
Berfgen Curious evet bende kusacak gibi oluyorum ama kusmuyorum prilam işe yarıyor mu ya ilk defa duydum bende aliyim ozmn
humeyraky Doktorum bana pulcet yazdı, sabah aç karnına alıyorum mide yanmamı tamamen bitirdi aşkolar doktorunuza bi sorun isterseniz ❤️
Curious Berfgen hamileler için üretilmiş bir mide bulantısı ilacı ama tabii kullanmadan önce yine de doktora danışmanda fayda var ama en azından kusmuyorum bunu kullanınca ama ek olarak ilaca rağmen mide yanmam çok şiddetliyse hala gaviscon şurup içiyorum