anneoluyorummm103 Hamilelik boyunca tüy dökücü krem hiç kullanmadım ama doğumdan 1 gün önce kullansam bir sıkıntı olur mu acaba kullanan var mı?
greybrde anneoluyorummm103 ben göbeğimi makina ile alıyorum yumuşacık düğ şeklimde çıkıyor cimbiz başlıkla tabi bi alınca 1 ay gidiyor bence o daha mantıklı
Bademlilokum anneoluyorummm103 normalde benim göbeğimde ayva tüyleri oluyordu hamilelikle beraber çoğaldı tüyler siyahlaştı hiç almadım ilk gebeliğimde de böyle oldu sonra dökülüp gitti . Aldıktan sonra mecbur hep alacaksınız tabi siz bilirsiniz. Ama ben iyi li almadım diyorum
anneoluyorummm103 Dinolisoo bende ya hem acısı çok hemde bende batık yapıyor ya jilet ya da tüy dökücü 🤷🏻♀️
Dinolisoo anneoluyorummm103 şuan mecbur venus jilet kullanıyorum diğerlerine göre daha kullanışlı o zaman almakta zor olur tam da alınmaz mecbur tüy dökücü kullanıcam doğum için
nursenasu27 Dinolisoo kullanmaya devam edin vallaha tertemiz yani biliyorsunuz 31 haftalık olduk hâlâ beş bıçaklı başlığı olanı tercih ediyorum
anneoluyorummm103 greybrde ben eskiden kol altımda kullanıyordum ama çok fazla kabarıp tahriş oluyorum o yüzden daha az tahriş edecek bir şeyler bulmam lazım tüy dökücü bebeğe zarar verir mi acaba
anneoluyorummm103 Bademlilokum ben daha önce tüy dökücüyle alıyordum ama şimdi hem bebeğe etki etmesinden hemde sezaryen sonrası tüyler yüzünden enfeksiyon vs bir durum olursa diye korkuyorum çok kararsız kaldım 🫤
ikiprensesannesi___ anneoluyorummm103 ben büyük kızıma hamile kaldığımdan beri korkudan hep kullandım bir sorun yaşamadım çok şükür
nursenasu27 anneoluyorummm103 çok bıçaklı jel bariyerli jiletler var bence onları kullan tüy dökücü kremin kokusu alma şekli bana çok temiz gelmiyor açıkçası bu şekilde bi jilet kullanırsan diğer tek bıçaklılar gibi değil tertemiz ağda gibi yapıyor bu süreçte sürekli öyle yapıyorum ben ağda cildimi alerji yapıyor
anneoluyorummm103 nursenasu27 göbeğe jilet kullansam arttırırmış geliyor diğer bölgelerde kullanıyorum ama göbeğime hiç kullanmadım
nursenasu27 anneoluyorummm103 çok bıçaklı da böyle bi sorun yaşamadım ben vallaha tüy dökücü de aynı mantık kökten almıyor sonuçta deri üstündekini alıyor denemenizi öneririm şahsen tertemiz kaymak gibi yapıyor
gunes866_ anneoluyorummm103 ben kulladım bıderma yada weed hassas cilt olan alabilirsin klasik kremler gibi değil . Jilet zaten sorun ağda da bana zor geliyor acısıda cabası
namkol1 gunes866_ bu tüy dökücü kremden sonra nasıl çıkıyor tüylerinşz? Jilet gibi mi? Ben lazerliyim çok az ara ara çıkıyor o kısımlara ufak ufak ağda yapıştırıyorum. Kullanışlı birşeyse bende denemek istiyorum