sddmrhn Kızlar acil bakarmısınız? 4.haftamdayım yeni girdim daha yeniyim. çok açık renk kahverengi akıntım oldu 1 2 damla. Bu ne anlama geliyor daha önce başınıza geldi mi? bu arada ara sıra şiddetli kısa sürelik kramplar, adet sancısı gibi sancılarım oluyor
funda_oguz sddmrhn Doktora gitmenizi öneririm söylediğiniz belirtiler önemli çünkü, sizi korkutmak istemem ama belkide yerleşme akıntısıdır .
funda_oguz Ben de merakla bekliyorum 9+2 günlük 2. Hamileliğim ilki kızdı bulantı çok olmadı, ama bunda çok fazla bulantım oluyor. Sağlıkla gelsin yavrum inşallah kız , erkek hiç önemli değil☺️
aybike2212 elifyazar ilk gebeliğim detaylıya kadar erkek kız denildi detaylıda kız olduğu kesinleşti şuan 14+6 dayım yarın 15 oluyoruz ayın 23ünde 16hafta kontrolüm var umarım gösterir öğreniriz 🙂
Mara1 Ben 20. Haftada öğrendim 😅 devlete gittiğim için sormadım söylemiyorlar diye, bir de değişiklik olmasın diye bekledim. 20. Haftada artık sordum doktor %100 dedi geçen hafta da 21. Haftada detaylı kontrolde zaten bizde görmüş olduk
ebrudefnee elifyazar özel hastaneye gidersen pozisyonu uygunsa söylerse ama bence en garanti 15-16 hafta ben ilk bebeğimde 15-16 hafta arası öğrenmiştim erkende yanılma payı olabilir
yosiii İlk gebeliğim erkekti 16 da göstermedi 17 gösterdi ikinci gebeliğimde kız 14. Haftada net bir şekilde gösterdi
tugbaustuntas elifyazar benim nazlı kız gostermemisti 15. Haftada kıza benziyor demişlerdi 19. Haftada kesin kız demişti doktorum
beyzacck elifyazar 11 haftalıkken kız gibi duruyor dedi devlet 13+3 haftalıkken özeldeki doktorum baktığında pembe kıyafetler alma değişebilir dedi bekliyoruz bakalım
lavina0 elifyazar canım 11+4 de doktorum tahmini söyledi şimdi 16. Haftaya gireceğim aynı şekilde devam ediyor tahmini detaylı ultrasyonda net cevap alacağım
aysegullll27 Ben 12+3 ve 13+2 de gittim biri devlet biri özel orda ikiside erkek demişti sonra 17+2 de kontrole gittim orda da kız dediler kafam çok karıştı ya
cglctl elifyazar 13 de devlette erkeğe benziyor Net birşey söyleyemem 6 hafta sonra gel dedi 16 da özele gittim net olarak erkek dedi