lanadelrey Arkadaşlar sorum başlıkta, iki hasteneyi de öğrenmek istiyorum, deneyimlerinize ihtiyacım var. Süreç buralarda nasıl ilerliyor, hangi ilaçları kullanıyorlar, doktorlar nasıl, laboratuvar kısmı?
Egy lanadelrey Etlik Şehir hastanesinde aşılama yaptırdım. Tüp bebekte İnci doktor çok bilgili. Sıra olmuyor, ilgileniyorlar. Sizin durumunuza göre ilaçlar yazılıyor.
Melike3506 lanadelrey yardımcı olabilir miyim bilmem ben Etlik şehir hastanesi İnfertilite bölümüne gidiyordum. Benim muayenem ve kan hormon tetkiklerim yapıldı. Eşime sperm testi yaptırdık. Daha sonra bir de rahim filmi istemişti doktor. Anestezili istediğim için özel bir görüntüleme merkezinde yaptırmıştım. Daha sonra sonuçları götürdüm doktora aşılamaya başlayacaktı ama başlayana kadar hamile kaldım
lanadelrey Egy asistanlar oluyor daha çok diye bir yorum okumuştum ama tüp bebek tedavisinde böyle olmuyordur sanırım değil mi ? Birde tüm tetkikleri baştan yapıyorlar mı ? Yani kişinin durumunu net anlamak adına?
Egy lanadelrey asistanlar ilgileniyor ama İnci hoca takip ediyor. Aşılama tutmadı o yüzden bir daha oraya gitmek istemedim. Novaartı tercih ettim.
lanadelrey @babyyou merhaba, bebek isteyenler etiketini neden kaldırıyorsunuz acaba?🥹 zaten az yorum alan bir konu açtığım için bebek isteyenler bölümünde görünmesinde fayda olur diye düşünüyorum. Birde doktor önerisi değil sorduğum bu hastanelerde tedavi görenlerin düşünceleri..
neanladinyurdagul Ben yaptırmadım ama Bilkent’te bir doktor varmış tanıdığım yaptırmış Şebnem Özyere çocukları olmuş .
lanadelrey neanladinyurdagul çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için, bir kişiden daha duydum bu hocayı, sonucu olumsuz olmasına rağmen doktordan çok memnun kalmışlardı.
lanadelrey Egy anladım, çok teşekkür ederim. Zor süreçler bunlar, doğru yeri bulmak /karar vermek gerçekten zor.
lanadelrey Melike3506 hayırlısı olsun sizin için, çok sevindim 💕 ben de infertilitite bölümüne gittim, süreç aynı şekilde ilerledi. Rahim filmi sonrasındayım şuan. Tüp bebeğe geçileceği için bilgi bulmaya çalışıyorum bölüm hakkında 🙈