alpinannesii44 İyi akşamlar kızlar Başlarda bulantım olmadı ara ara çoğalıyor bazen sadece sabahları oluyordu dün azda olsa vardı bugün hiç bulantı olmadı ama normal mi
powerpuffgirlss alpinannesii44 bazilarinin hic olmuyo bazilarininda sonradan cok fena geliyor ne guzel insallah hic olmaz bulantiyla bisey yiyip icememek cok kotu
betulmommy alpinannesii44 normal canım, insanı korkutuyor ama gayet normal yaşamış biri olarak söylüyorum🤭
deletedmom43191 alpinannesii44 iyi aksamlar bulanti olacak diye kural yokki canim kendini niye strese sokuyosun ben 3 gebelik yasadim hiç birinde bulantı olmadı
alpinannesii44 betulmommy Ya öylemi peki bir daha yeniden başladı mı bu 2. Gebeliğiyim aslında ilkinde sürekli hiç durmadan kustum
powerpuffgirlss alpinannesii44 normal canim bazen benimde hic bulanmiyor ertesi gun herseye kusuyorum
iremnurr7 deletedmom43191 peki cinsşyetle bir baglantısı oldumu erkekte kusma olmuyor kızlarda oluyor diyorlar ya
nursenasu27 alpinannesii44 şükür et bacım üç ay çektim 4 kilo verdim bişe yiyemez oldum üç gün hastanede kaldım prilam zofren serumlar hiç bi işe yaramadı
melekaykan alpinannesii44 bende süreç içersinde iki kereden fazla mide bulantısı olmamıştır. Her zaman olucak diye birşey yok.
alpinannesii44 emelllllktlu Benim o gün tekrar başladı yazdıktan sonra bugün gene yok sanırım normal böyle olması