Şey .. öncelikle merhabalar 🤭
37+6 da sabah 8 de sancılarım başladı hafiften. Gitikçe artıyordu tabi ) 1 yaşında oğlum var yanımda başka kimse yoktu. Eşimde işte. Neyse ben sancıları çekmeye başladım. Evi falan topladım o sırada, oğlumu uyuttum 🤦🏻♀️🤭 8 dk da bir sancı geliyordu. Ondan sonra eşimi kayın validemi aradım dedim böyle oluyo 😂 o kadar rahatım ki sanki hiç bişey olmuyo. Nedennini sorarsanız oğlumu suni sancı ile doğurdum ve o sancılar bi başkaydı 😫 çok şiddetli 3 dk da 1 vuruyordu çığlıklar atıyordum dayanamıyordum . Ben de bu sefer o şidetli sancıyı bekliyorum, çünkü bu sefer normal sancılarım daha hafifti öncekine göre ve zanettim ki daha var madem o kadar acımıyor biraz daha bekliyim çünkü hastaneye gidince yarım saate bir altan muayene ediyorlar sancı zamanında çok rahatsız edici . Neyse ben bekliyorum tamam mı 😂 bide sancılar biraz hafiflesin diye yani rahatlıyım diye duşa girdim🤭😂 iyice acılma oldu herhalde 😂 artık ıkınasım geldi kendi kendine 😂 dedim dur bi dk😂 ne oluyo yaaa hemen taksi aradık görümcem geldi o sıra gittik hastaneye doktor muayeneye aldı odasına baktı dedi ki aaayy gelmiş hemen burda alalım doğum haneye kadar yetişemez 🤭😂 ondan sonra üstümü çıkarmaya başladılar altımı yani 😂 artık bağırıyordum😂 o muayene sandalyesine aldılar şu bacakları yukarı koyup altan muayene etmek için koltuk işte ona 😂 3-4 kez ıkındım ve doğurdum doktorun odasında 😂 herkes gülüyor mutlu şaşkın😂 bebeğin eşini çıkarmadan kordonu kestiler ucuna makas taktılar ve elime verdiler tut diye tekerlikli sandalye ye oturtular indik doğumhaneye. Orda bebeğin eşini çıkardılar. 0 dikiş 0 ağrı, şişme ve ya herhangi bir rahatsızlık. Sadace yorgunluk vardı biraz. Bir kaç saat sonra evime geldik koşa koşa yürüyordum sanki doğurmamışım gibi valla öyle bi rahatlık. Bu arada kızım 3.600 doğdu ben 48 -50 kg doğuma girdim yani minyon biriyim normalde 44-45 kg maksimum oluyorum🤭 neyse kendi haline bırakıp kimse karışmadan sakince normal doğum yapınca bu kadar rahat ve kolaymış Allahım zaten her şeyimizi kusursuz yaratmış Elhamdulillah 🥰 doğamız öyle o yüzden fazla abartmamıza gerek yok. Tabi acı çekiyorsun kolay değil ama o suni sancı yok sezeryan yok bilmem ne onlar hepsi zorlaştırıyor daha çok acı çektiriyor neyse benim de doğum hikayem böyle her zaman gülümseyerek hatırlıyorum 😍