izmir3505 8 haftalık hamileyim başlarda pembe kahve akıntım oluyordu onun için doktorum progestan verdi alttan kullanıyorum günde iki kere ama onu kullandıktan sonra sarı renkte akıntım oluyor kokusuz yaşayanınız oldu mu idrarkültürüm temiz çıktı zaten
Eloyla izmir3505 evet progestan kalıntı bırakıyor iç çamaşıra normal yani korkmana gerek yok. İlacın dışı akıntı gibi geliyor sanırım parça parça gibi kremsi bir yapıda. Sizin akıntınız değil o bence ilacın kalıntılarıdır. Ama akıntıyla beraber ilaçta gelebilir. Bana öyle olmuştu. Zaten sürekli akıntısı olan biriyim progestan kullanınca hem ilacın akıntısı hem kendi akıntım geliyordu çamaşırıma.
Ilgaz01 izmir3505 ilaç beyaz gelir sari vardi bende unutmuşum enfeksiyon var antibiyotik kullandım geçti tekararladi
izmir3505 Eloyla teşekkür ederim ben de de normalde akıntı olurdu ama şimdi sarıya döndü bu ilaçtan sonra
Eloyla izmir3505 yani rengi çok sarı değilse normal dediğim gibi. Doktor bahsetmiş olması lazım ilaç dış kısmını akıntı olarak bırakıyor çamaşırına. Ama rengi değişikse bilemiyorum o başka sebepten olabilir doktorunuza sorun yine de.
izmir3505 Ilgaz01 idrar tahlilinde mi çıktı enfeksiyon peki . Yanma falan olmadığı için ben progestandan oldu diye düşündüm bide hamilelik başlarında sarı akıntı da çok oluyor muş doktoruma da soracağım yine de
lavins izmir3505 beyaz iç çamaşırı giydiğimde resmen sarı akıntım olduğunu görüyorum hatta bi ara o kadar korkmuştum ki kahverengiye dönecek diye. renkli iç çamaşırımda da progestan kalıntılarını görüyorum beyaz beyaz. yani iki renk de normal😂 özellikle progestan’ı ilk koyduğum saat çiş kaçırmış gibi akıntı geliyor mesela o da normal. şu ilacı bırakacağım günü dört gözle bekliyorum😂
Ilgaz01 lavins sari akinti bebege geçince genelde crp yüksek kuvez bebegi oluyor dr da muhteşem zekiyimis sari kokulu şeye temiz diyorsa bide vajinal doğumla ağzına gözüne girer o pis sari şey oh mis yazdiklarinizi dehşetle okudum ama seninki kesin normaldir 😃
lavins Ilgaz01 kan tahlilleri ve idrar testlerinde herhangi bir sorun görünmüyor. kokulu dememişim ki zaten kokulu ne alaka? kokulu olsa zaten bir sorun olduğunu kadın olarak anlardım. vajina benim ya yıllardır neye ne tepki verdiğini biliyorum merak etmeyin😂