mlkunal canım ben evlendiğim ilk yıllarda enfeksiyon şikayetiyle doktora gitmiştim Allahın belası doktor bana dedi ki senin rahminde perde var böyle çocuk olmaz istersen bu hafta gel alalım 2 dakikalık iş dedi benim çevremde hiç böyle bir şey duymadigim için 2-3doktora daha gittim onlar da yok dedi bir tanesi var dedikten sonra açıkçası yok diyenler ya acaba görmüyorlarmış şüphesi uyandırdı neyse çok da üstüne düşmedim çocuk düşünmediği için
Sonra bir anda hiç beklemediğim anda hatta hamile kaldım beş aylık hamileydim eğer perde olsaydı hemen düşer diyorlardı daha sonrasında farklı bir anormali çıktığı için sonlandırmak zorunda kaldım ama bunu rahimde perde ile alakası yoktu
Sonra bir profesöre gittim o da bana detaylı bir şekilde Rahmimi gösterdi eğer perde olsa şöyle olurdu böyle olurdu diye
O günden sonra gerçekten doktorlara olan güvenim birtık azaldı diyebilirim ben mesela o gün gitseydim neyi ameliyat edecekti acaba
Aradığınız sorunun cevabı ne yazıkki bende değil ama böyle bir tanı konulduğu için paylaşmak istedim eğer imkanınız varsa mutlaka başka doktorları da gözün ve rahim filmi çektin aslında rahim filminde ve Ultrasonu çok daha net bir şekilde görülebiliyor zaten