esrasahin66 Kraft modellerine bakıyorum , fakat çok kararsızlık yaşıyorum Kraft alıp mennun kalan var mı kenya modeli olanlar özellikle
minikari esrasahin66 bende Kenya aldım bebiş daha olmadı kullanmadık ama çevremde kullanıp memnun olan çok
esrasahin66 minikari bende Kenya modelini düşünüyorum Dün birisi ile denk geldim arabalara bakarken Travel sakın almayın tek başınıza kurması taşıması çok zor dedi Kenya nında ben hantal ağır zor bir araba olduğunu düşünmüyorum açıkcası baktığımda genelleme hep travel sistem zaten
Pikacu6868 minikari Bugün kraft kenya ile alakalı tentesinin kısa olduğunu 1.5 yaşındaki çocuğun bile kafasına değdiğini yazmış biri ilk defa öyle bir şikayete denk geldim. Çevrenizden böyle bir şey söyleyen oldu mu?
minikari esrasahin66 ya biz alırken denedik ama ağır hantal gelmedi bana bi de çoğu gittiğim yere arabayla eşimle gidiyorum zaten çok sorun etmedim ben hani travel ama diğer traveller gibi kaba değil canım mağaza denedik eve geldik baktık kalitesi falan çok iyi bi de hep denk geliyorum avm de falan kullananlara Ya da dışarda duruşu bile çok iyi yani yine araştır mağazada vs bak istersen
ela1128 esrasahin66 nedir bu travele karşı olan bu tutum ben anlamıyorum rahatlık sürüş keyfi hepsi çok iyi kullandım denedim ayrıca aracım da yoktu katıldım dolmuşa bindim bı elimde puset bi elimde bebek arabası 3 kat çıkardım Elele allroad bebek arabam vardı çok memnundum yine travel sistem alacağım
ela1128 esrasahin66 bencede öyle ben inceledim ebebekte çok kolay tek elle kapanıp açılıyor Tokyo modeline de bakabilirsiniz ben çok beğendim
esrasahin66 minikari eveet Cybex tarzı duruşu beni benden alan aldırma nedeni zaten Hem oto koltuğu olabilme özelliğini de sevdim muhtemelen Kraft ın modeli olacak alacağım araba
esrasahin66 ela1128 teşekkür ederim 🤩 Acemiyiz sonuç olarak neyim kullanışlı olduğunu bilmediğimiz den kafamız ekstra bi karışıyor
ela1128 esrasahin66 kesinlikle ama travel sisteme karşı bir ön yargı var yani o rahat edememiştir ama belki siz çok seveceksiniz
minikari Pikacu6868 hayır hiç duymadım imstagramda da çok videoya vs denk geldim ama hiç böyle bi şikayet ben de duymadım 🥹