2babyy FatmaZehra06 kızımın adı kumsal mira olcak inşallah🌸ama fikir olsun yüsra gökçe serhildan Nüpelda lavinya eflin isimleride hoş geliyodu
duygumfoca gzdnr1606 isimleriyle yaşasınlar inşallah 🙏🏻 Benim cennet kuşumun ismi de Aden ❤️ 26 haftalık hamileyim oğlum olucak eğer kız olsaydı Duha koyacaktık biz de ❤️
atesismom bende çok kararsız kalmıştım ama sevgiliyken belirlemiştik neredeyse:) babasının ismini koydum bir de ilk ismini başka yani 2 isimi var Ateş Onur:)
annekiz6141 FatmaZehra06 kizimin ismi Azra ela şuan 2. Gebelıgım asya istiyorum 2. İsmi de dusunuruz sonra hele bi belli olsun da daha cinsiyetimiz belli değil çünkü 🙊
3bebekliannee annekiz6141 kız olursa Asya Lina uyumlu olur erkek olursa Aras Ege 🥰 benim fikrimce tabii ☺️
Nur482482 FatmaZehra06 34. Haftamdayım kızımın adı Talya olacak. Hem farklı hem Türkçe hem de hep duyduğum bir isim olmasın istiyordum hem de modern gelsin kulağa istiyordum. Anlamı da güzel kulağa da melodik geliyor benim çok içime sindi fikir olur belki🌸🎀
lavina0 FatmaZehra06 doğa duru pera inci ipek meva çok beğeniyorum benimde kız bakalım bunlardan birini düşünüyorum