Polo Nida123 al benden de o kadar Eskiden akşam olunca seviniyordum bir gün geçti die Şimdi ise geceleri mide yanmam başlıo die akşam olsun istemiyorm Günlerde uzamaya başladı Geçmiyor zaman
hknbsrsura aynı şekilde bende zaman geciremiyorum son 42 ama sezeryan olacağı için daha az kaldi heycan korku bütün duyguları bir arada yasiyorum😃
EliffG Son 31 😀 azıcık sancım oluyor doğuruyorum sanıyorum 😁 Bu gece adet sancısı gibi sancıya uyandım epey uzun sürdü ama geçti sizinde oluyor mu
Hanife_ Nida123 son 21 hergün hazırlıklarım tamam mı diye düşünmekten kafayı yicem artık 😀 heyecan var şimdilik korku yok cesaretliyim bakalım son anda panik yapmazsam
Roseyaman Nida123 son 37 ama büyük ihtimal sezeryan olacak 27 falan kalıyor.gece uykuları gitti 10 gündür grip geçmiyor bu gece sabaha kadar sancılandım uyuyamadım biran önce zaman geçsin istiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Pars Nida123 son 5 inan son hafta hele hiç geçmiyor zamanı biri durdurmuş gibi🤦🏼♀️ Hayırlısıyla bir doğursaydık🙏🏻