nrbnsnck eed21 bende bel kayması var o yüzden son 3 ay kabus gibi geçmişti her gece ağrıdan kıvranıyordum şimdi 2. Gebeliğim aynı şeyleri yaşamak korkutuyor 🥲
ela1128 eed21 ilk 3 ay son 3 hafta 41+5te doğum yaptım ilk aylar çok midem bulandı hep yattım küstüm son haftalar da çok midem yandı hiçbir şey yiyemedim
minikari eed21 neredeyse tüm süreç ara ara zorlanmalarım oldu 6. Haftadan 14. Haftaya kadar mide bulantısı kusma yaşadım 2. Trimester dönemi bi tık kolay geçti ama onda da beni tetanoz aşısı ve kaşıntı başladı bende bi süre onlar zorladı ama en zoru 27.haftada başladı ben de bebeğim baş aşağı pozisyona geçti alt kısma baskı yaptı şuan 38 haftalığım mahvoldum bel ağrıları kuyruk sokumu ağrısı mide yanması ağırlaşma kasık ağrıları bebek hareketleri derken artık sağlıkla sıhhatle kucağına bir an önce almak istiyorum
eed21 demetov inşaAllah düzelir bende de direnç var çok şükür gerilik yok şimdi ileride gebelik zehirlenmesi olmasın diye başladılar bana da. İnşaAllah sağlıkla doğarlar.
kartanesi___ eed21 30 haftalık olacağız şimdiye kadar en zorlandığım haftalar 6-14. haftalar arasıydı 😬
Pikacu6868 eed21 30. haftadayım son 1 haftadır midem çok kötü. Yanmasından geçtim artık o ilaçla geçiyor ama sanki yemekler yemek borumda kalıyor mideme sığmıyor 😄 Başka bir şeyim yok şimdilik
eed21 Pikacu6868 bende de mide sorunlaru tekrar başladı ya bebisler büyüyor ya mideye de baskı oluyo illa ki sağlıkla gelsinler
Pikacu6868 eed21 Evet daha az yemem gerekiyor sanırım ama kendimi tutamıyorum yedikçe yemek istiyorum özellikle sevdiğim yemekleri 😄 Artık akşam yemeklerinden sonra 7-8 bin adım hedef koydum onu tamamlayarak biraz midemi rahatlatmaya çalışıcam
Pikacu6868 eed21 Yap yap hem ödemin gider hem vücuduna iyi gelir. Instagramda bir doktor karısına son haftalarda 20 bin adım attırıyordu 🙃
Busraatpl eed21 son haftalar kesinlikle. 30 dan sonra özellikle bi ağırlık geliyor insana ama son haftalar bel ağrısı, aşağıya bebek baskısı, haliyle alınan kiloların verdiği ağırlık, nefes darlığı vs saymakla bitmez 😅 son 3 gün Allahın izniyle 🤲
Busraatpl eed21 Amin inşallah , Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏