Cicek_ Devlet hastanesinde pazar günü nst ye bağlarlar mı. Nişanım gelmiş olabilir, dün 2 damla kan gelmişti peçeteye bugün de sarı sümüksü akıntı geldi. Acile gitsem mi, gittiğimde ne yaparlar.
Havin49_ Cicek_ sancın varsa nst ye kadın doğum acil bakıyor cnm benim sancım vardı nst ye baktı alttan muayen etti bişey yok gir dedi bir cm açıklığın var dedi 2-3 gün sonra suyum geldi cumartesi 12 de yatılım yapıldı pazar sabahı 3.47 de doğum yaptım
Cicek_ Aleynaa8 sancım yok ama belki hissetmiyorumdur cihazda çıkar diye bi gideceğim. Umarım bağlarlar nst ye. Küçük bi hastane de o yüzden sordumm😊
Cicek_ ikiprensesannesi___ ondan da çekiniyorum da gidicem mecbur 🙈 haftasonu diye belki bağlamazlar nst ye dedim. Sancım yok ama belki hissetmiyorumdur
ikiprensesannesi___ Cicek_ erken ama olabilir yani hakkında hayırlısı olsun inşallah haber verirsin gidince
Cicek_ ikiprensesannesi___ normal devlette yoktu kadın doğum acili, eğitim araştırmaya gittim. İdrarda enfeksiyon ve biraz sancım çıktı 1 cm de açılma çıktı
Cicek_ cilginhatun teşekkür ederim, biraz strese girdim😬 biraz sancım çıktı ve 1 parmak açılmam varmış 1 cm demek istedi sanırım bakan kişi. İdrarda enfeksiyon çıktı bide ona moralim bozuldu.
Cicek_ Havin49_ ne mutlu size, benimde 1 cm varmış açılmam. Salı günü normal kontrolüm var o zaman ne çıkcak bakalım
eed21 Nst ye mutlaka bağlar ben 25 haftaliktim bile poco mu ne dediler nst nin degisigi galiba ona bağladılar
eed21 cilginhatun ilk gebeliğim de 🙈 baskalarindan kalp atışı sesleri geliyordu bende yoktu bende farklı sandım 🤣
cilginhatun Cicek_ gecmis olsun bolca su ic surekli ic çamaşırını degistir taharetine dikkat et ayaklarını sıcak tut 2 3 güne düzelir