Nisannurr Kızlar inanılmaz bir halsizlik var hiç bir şey yapmaz istemiyorum yemek yemek bile istemiyorum normal mi bu
Dinolisoo Nisannurr ben kullanıp çatlatma iğnesi yapmıştım halsizlik vardı az da olsa. Yemekten yana sorun olmadı iştahım açıktı
Nisannurr Dinolisoo mide bulantısı var yemek yiyemiyorum ama halsizlik çok baskın bir şekilde var anlam veremiyorum
sumeyye7923 Nisannurr sıkıntı etme ben sürekli uyuyordum evi bile misafir gelecekmolaci vakit temizliyorfum
mom28_ Nisannurr bulantı yapabiliyor bazı kişilerde ama gonal f mi sadece kullanıyorsunuz başka ilaçlarda varsa vitamin aspirin vs onlarda bulantı yapıyor
Dinolisoo Nisannurr gonal f güzel bir iğne işe yarar mutlaka. Ama diğer klomen gibi ilaçlara kıyasla daha etkili ve ağır. Bünyen biraz zayıfsa direkt etki etmiş ola bilir
Bilippi 75 dozunu kullandım halsizlik olmadı ama her zaman 3 yumurtam olurdu. İlk defa bir hafta Gonal kullandım bir yumurtam tek gelişti kullanmasaydım keşke
Nisannurr Bilippi bende ilk kez kullanıyorum sonuç ne olacak merak ediyorum ama önemli olan zaten yumurtanın kaliteli olması sayıya takılma bende 50 doz kullanıyorum
mom28_ Nisannurr çok kullandm aslında bu kadar yan etki yapmamıstı bende psikolojik olabilir belki bide tok karna vurun igneyi