Nerminakta lekelenme birçok kişide görülüyor tam o haftalar benim de başladı 2 hafta sürdü ne kadar üzüldüm ağladım boşunaymış..bilmiyordum ki herkeste görüldüğünü , somon renkli başladı sonra kahverengi oldu hep hem çamaşırımı batırıyo hem de peçeteye sildikçe geliyordu bazen uzun ipliksi bazen daha yoğun hatta ped kullandım rengini kontrol etmek için , doktor progestan başlattı sabah akşam fitil olarak kullandım 2 hafta her gün lekelendim doktorum dedi ki kırmızı kanama olursa tehlikleli hemen gel dedi , bi gün kırmızı kanamam da oldu böyle 1 TL boyutunda taptaze sıvı kan geldi bacaklarım titreye tireteye hastanenin yolunu tuttum ha bu arada 2 hafta boyunca da full yattım iş vs yapmadım , sonra benim lekelenmeler şöyle bir döngü haline girdi mesela 2 gün hiç leke gelmiyordu tam seviniyordum 3. Gün yine geliyordu doktora sordum azalarak bitecek sanırım bu iyi bir şey dimi dedim biz hiçbir lekeyi normal kabul etmeyiz iyi yorumlamayız dedi moralim çok bozuktu ama böyle böyle geçti , şimdi ne zaman acilde vs ağlayan lekelenmeden gelen bir hamiş görsem korkma geçicek hepsi yaşadığın çok normal demek istiyorum 🥹 o yüzden hiç üzülme progestan çok güzel bir ilaç ben farklı bir sebepten dolayı hala devam ediyorum 36. Haftaya kadar kullanıcam