Senacanblt_ momyy280_ bende artık perinatolojiye gideceğim de bu iki yazdığınız doktor iyi mi cidden ilgisi konuşma şekli falan
zeynepozdemr Necati hançerlioğulları eğitim görevlisi doçent doktor bu arada çok iyi bende onda takipliyim Ama eğer kadın olarak isterseniz de Fatma Salih çok tatlı
momyy280_ Senacanblt_ ikisi de iyi Salim hoca çok inmiyor polikliniğe ama zahit hoca sürekli poliklinikte oluyor ameliyat dışında 3 hafta önce serklaj yapıldı Zahit hoca bizzat kendisi yaptı sonrasında da poliklinikte kendisi ilgileniyor
Senacanblt_ momyy280_ benim önce oraya kayıt mı açtırmam gerekiyor randevu sisteminden direk alamıyorum ilk gittiğimde yönlendirmeyle gitmiştim
momyy280_ Senacanblt_ MHRS’den alıyorum ben randevularımı orada görünmüyorsa normal poliklinikten perinatolojiye kayıt için alan açtırmanız gerekiyor mhrs’ye girince kadın doğum ve hastalıkları yerine perinatolojiyi seçiyoruz oradan açılıyor
Senacanblt_ momyy280_ Pazartesi için zahid beye aldım umarım memnun kalırım birebir ilgileniyor demi ya baştan savmıyor ve ya asistan falan bskmıyor hiç