Merhabalar kesinlikle ilknur hanım diyorum, ilknur hanımın muayenesinde ilgi alaka çok güzel, nezih bir yer, araştırdım öğrendim hiç bir muayene kliniğinde ebe yok , sekreterleri ebe olarak tanıtıyorlarmış, ama ilknjr hanımın muayenesinde 2 hemşire ve 2 ebe var,içeriği girdiğimiz andan itibaren özel hissediyorsunuz, ilknur hanımın ilgi alakası yaklaşımı anne şefkatı gibi bütün korkuları alıp götürüyor, sorduğum tüm sorulara sıkılmadan anlaşılır cevaplar verip beni aydınlattı, benim açımdan eksi değil ama ben gittiğimde 15 dk bekletildim yoğunluktan kaynaklı ,ama beklerken çayım kahvem hiç eksik olmadı, bekleme sürecimi kafe ortamında oturuyormuş gibi hissettim, ebe hanımla konuştuğumda doğum içim hastaneye geçtiğimizde kendi özel ebesi direk hastanede sizinle özel ilgileniyormuş doğum koçu gibi düşünebiliriz, ebe hanım bana numarasını verdi gece gündüz arayabileceğimi söyledi ve gerçektende test ettim gece 2 de aradım anında acıldı telefonum sorularıma nazikce cevap verdi muayene ücreti ve doğum ücretide diğer yerlere göre gayet makul