zynpdrsn Selamlar kızlar 32 haftalık oldum beslenmemi değiştim ama hala kilo alıyorum tam buğday ekmek yiyorum çikolata tatlıda yemedim bir ayda gene kilo aldım doktorum kızıcak gene toplam 27 kilo aldım durmuyor da almam🥲 varmı benim gibi olan
nasminan zynpdrsn 32. Haftadayım hiç mide bulantısı yaşamadım ıştahım hep açıktı şuana kadar 16 kilo aldım 😀 şu 1 haftadır ekmek türü yememeye dikkat ediyorum onun dışında meyve aburcubur ne varsa yiyorum
ebrudefnee zynpdrsn bende 25 kilo rahat aldım belki daha fazla çünkü son ay tartılmadım hiç doğuma kaç kiloyla gittim tam bilmiyorum şimdi 2.ye hamileyim 9 haftalığım 2 kilo aldım bile bakalım sonuna kadar kaç olucam
Busraaaakkk zynpdrsn 26+2 haftalık olduk 57 ile hamile kaldım , 6 kilo aldım. Ne kadar dikkat etsem de hamur işi, kızartma, ekmek yemesem de alınıyor. Bebek de büyüyor napalım.
zynpdrsn anonim51 bebişler artık yukarı baskı yapıyor galiba bende zor nefes alıyorum bazen hele bir de mide yanması fena
kaplanseren zynpdrsn Evet bende 22 den beri var maalesef soğuk süt içerek uyuyabiliyorum gece yanmalarında 🥲
zynpdrsn rumeysabaskoy ben her ay kilo aldım hamile kalmadan önce diyet yapıyordum 1.5 ayda 13 kilo vermiştim sonra pat pat pat almaya başladım
zynpdrsn ebrudefnee keşke tartılma işi olmasa doktora heyecanla gidiyorum ama tartıya çıkartınca beni hiç sevmiyorum
ebrudefnee zynpdrsn Ahahha ben ilk zamanlar başka hastaneye gidiyordum son ay doğum yapacağım hastaneye gittim ama orada nedense hiç tartmadılar 😅😅😅 bende o yüzden toplam kaç kilo aldım bilmiyorum ama rahat bi 25 vardı belki daha fazladır o yüzden tam bilemiyorum ama verilir ya ben yine doğum kiloma inmiştim sadece 3-4 kilom kalmıştı bide tabi göbeğim gitmedi şimdi kaç kilo alacağım bakalıö
Havin49_ zynpdrsn yani dediğim gibi ekmek hamur işi fln yemiyorsan bu kadar kilo alımı normal mi bilmiyorum çünkü ben oğlumda gece üçte patates haşalyıp makarna yediğimi biliyorum aşırı kilo almaya müsait biriyim ve kiloluyum da 14 kg tek aldım bu gebeliğimde senin dediğin gibi hamur işi az ekmek az abur cubur yok denecek kadar az 3.5 kg tek aldım 27 haftalığım şeker testi vs bieşy yaptın mı
zynpdrsn Havin49_ şekerimde yok doktor çok emindi şekerim olduğuna bu kadar hızlı aldım diye ama artık kaç kiloyla giderim doğuma Allah bilir
cylnboran04 zynpdrsn 24+0 olduk bende 10 kılo almışım bugün diyete başladım böyle gıderse 85 ile doğuma gıderım diyete basladım