girlll 26+6 haftalık hamileyim yürüyüşe çıkmak istiyorum ama kapıya adım attığım an WC isteğim geliyor, günde 50 kere idrar yüzünden tuvalete giriyorum. Dışarıya yürüyüşe çıktığınızda bulduğunuz bi çözüm var mı varsa lütfen paylaşır mısınız 😕
yasemincel65 girlll ben de 27 hafta oldum bende de çişe çıkma isteği oluyor ama dışarı çıkmadan yapıyorum bir en az yarım saat yürüyüş yapıyorum genelde de petrole yakın yerde yürüyorum 😅😅 acil durumda giriyorum hijyenik değil fazla ama çok mecbur kalınca hemen giriyorum yürüyüşümü uzatmış oluyorum
Havin49_ girlll ben 27 haftalık ikiz ilk doğumum zor olduğu için hep idrar kaçırtma vardı hamilelikle hiç tutamıyorum günde 5-6 pijama değiştiriyorum ondan dolayı çok acil olmadıkça dışarı çıkmıyorum ama bi hastane vs işim varsa hasta bezi kullanıyorum ben
girlll QueenBahar_ aklıma hasta bezi alıp kullanmak geliyor ama ona da bir türlü cesaret edemedim 😂 Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor 😂
girlll edannnnur ahahaha benim de aynı 😂 ben tuvaletten çıkamıyorum doktor da hergün en az yarım saat yürüyüş bekliyor benden 😏🙄