rukiye299 Merhaba hanımlar yarın kan uyuşmazlığı ignesi yaptıracağım ignesi fiyat ne kadar bilen varmi reçete ile mi alınıyor
deletedmom43191 rukiye299 devlette ücretsiz ozelde doktor recete yazıyor recete ile 33 liraya falan almıştım 2024 senesinde
-Papatya33 Ben devlette yaptırmıştım ama geçen burdan birinin yorumunu gördüm. Recete edilip kendin alirsan sanırım 4bin diyordu ne kadar doğru bilmiyorum ama
deletedmom43191 rukiye299 hem 28 haftada olacaksın hemde dogumdan sonra odaya gelince olacaksın bu igneyi 😊
zeynossssss Devlet hastanesin de 28.haftada ücretsiz şekilde doktor yazıyor günü birlik yatış işe yapılıyor daha önce kanaman olursa beklemeden yapılıyor
zeynossssss rukiye299 yok canım zaten kanama olduğu için bende benim 8.haftamda yaptılar eğer kanaman yoksa 28.haftada
rukiye299 deletedmom43191 doktor bana eşinin kanı göstermek için belge fotokopi getir 2 tane dedi ama kocamın ehliyeti fotokopisi cikaracaktim orda kanı yanlış yazılıyor sen ne yapmistin acaba
deletedmom43191 rukiye299 birinde esimin ehliyetini çektirdim birini kan grubu kartini cektirdim dogru yazıyo cunku belgelerde kanı bi sikinti yasamadim
deletedmom43191 rukiye299 boyle dikkatsizlik nasil olabiliyor benim ve esimin ehliyetinde dogru yaziyo babaminda oyle siz direk ehliyetleri yenileyin