Eda42_ zeynepb01 Aynen öyle kimin kime ettiği dua kabul olur bilinmez yer gök dua inşallah rabbim sana da bana da isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü gönlüne göre evlat nasip etsin inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻
Annesii66 zeynepb01 ertesi gün hapıyla hamile kaldım😂 hiç ihtimal vermezdim birde ama şiddetli göğüs ağrım vardı bende iş yerinde zorladım sanıp acile gitmiştim yani ilk belirtim göğüs ağrısı olmuştu şuan 36 haftalık gebeyim
Melooom0203 lilyum_ test yaptım bu arada bebetime yaptım silik bile yok bu gün adet olmam lazım eğer geç dollenme olsa bile sılık çıkardı demeki yok
lilyum_ Melooom0203 bende 2 gün önce yaptım bebetime da çıkmadı. Ama bugün de regl olmadım. Bu gün bitine kadar olmazsam 2 gün gecikmem oluyor
Melooom0203 lilyum_ yok hiç düşünmedim oğlumun ufak bi rahatsızlığı vardı hersene ameliyat oluyor ıkıncı çocuk aklımın ucuna gelmiyordu ama bir senedir düzensiz de olsa korunmuyorduk ama olmuyor
zeynepb01 Melooom0203 benimde 4 gün önce testte çıkmadı bugünde yapmadım regl normalde dündü olmadım gittim kan verdim bugün