Bmlkjhvb Doğum iznindeyim daha doğum yapmadım. Maaş bodromda kesinti gözüküyor. SGK yı aradım doğumdan sonra kesintili yatacak diyor. Bilgisi olan var mı? MEB’in insiyatifindeymiş başka sözleşmeli öğretmenler her ay normal maaşını alıyor anlamadım
Nm43 Bmlkjhvb hocam bilgi alınca yazabilir misiniz bende bu hafta ayrılacağım. Bizm yıl başında sözleşme yenilememiz gerekiyor bir de bu durumu ne yapacaksınız biliyor musunuz
Bmlkjhvb ogretmenannecik yarın eşim gidip mebe soracak gerçekten saçmalık farklıkların olması haksızlık
ogretmenannecik Bmlkjhvb Ben doğum iznine ayrılan arkadaşıma sordum her ayın 15inde düzenli şekilde yatmış. İlçeden ilçeye değişiyor olabilir
Bmlkjhvb Nm43 bugün ilçe MEB böyle bir karar aldıklarını söyledi maaşımızı SGK verecekmiş. Her il ya da ilçede böyle olacak diye birşey yok mebe sorarsınız size söylerler. Mağdur edici oldu malesef
Nm43 Bmlkjhvb gerçekten her ilde nasıl farklı olabiliyor nasıl mağdur ederiz diye düşünülmüş resmen. Bu halde insanları telaşlandırıyorlar. Sorarım bende hocam
Nm43 Bmlkjhvb imza için o tarihte milli eğitime gidip imzalayackmışım veya bir tanıdık kağıdı bana getirip imzalatıp oraya ulaştıracakmış
Nm43 Bmlkjhvb ben tam ayrılmadan imzalayıp vereceğim hocam ama idarem eğer tarih öyle denk gelmeseydi posta yoluyla bize ulaştırırdın biz milli eğitime götürürdük dedi.
Bmlkjhvb peroksizom bulınduğum ilçe öyle bir karar almış. SGK dan alacağım maaşı ama ne kadar bilmiyorum