Seymatrkay daisy__ Bu ilaç çok kabızlık yapıyor. Demir ilacının türleri var. Başka tür isteyin doktordan. Hamilelikte kabızlık çekilmez.
daisy__ Seymatrkay sağlık ocağı verir mi acaba bilginiz var mı hastane çok uzak kontrolüme 1 hafta var
Havin49_ daisy__ bende kabızlık dediğim gibi yapmıyor ama aşırı mide yanması var iki gün içmedim unuttum mide yanmam yoktu bugün içtim yine midem yanıyor ben bide sabah akşam içiyorum
Seymatrkay daisy__ Hamile olduğunuz için verir. Bu ilacın kabızlık yaptığını başka formda demir ilacı istediğinizi söyleyin. Hap şeklinde olmasın.
Gencbirannis Doktorum bana ferrum vermişti gece yatmadan içiyorum çok şükür öyle kabızlık yapmadı ama bir yerde okumuştum kabızlık sonra basur veya hemoroid damarlarda çatlak vs yaptıgı için kanda oksijen miktarı azalabiliyormuş sanırım
Srp53 daisy__ devletin verdiği bütün ilaçlar beni kabız yaptı ben gebelik boyunca sidefer kullandım ücretli hiçbir yan etki yaşamadım değerim de sadece onla arttı
Havin49_ daisy__ geçmiş olsun cnm ben ayakta durmak içiyorum doğumlarımdan sonra özelikle demir ve kan serum takviyesi alıyorum
Srp53 daisy__ ben de danışmamıştım bir şey olmaz içeriğinde c vitamini de var emilimi de kolay dua edersiniz bana
asil15 daisy__ ben iyiki denemisim şükür bisey olmadi yaklaşık 15 gündür aynı şekilde kullanıyorum açıkçası banada eczane söyledi.