birbebekbiranne00 Günaydın kızlar reglme 7 gün var erken gebelik testi yaptım ve böyle varla yok arası bir çizgi çıktı sizce gebelik var mı? Yada bu kadar erken test yapıldığında sonuç nasıl çıkıyor
sakaryamm54 birbebekbiranne00 Bundan daha az silikle öğrenmiştim beta 40 çıkmıştı sende de vardır inşallah var gibi çünkü baya
yagmurandrmk birbebekbiranne00 benim adetime 4 gün kaldığında negatif 3 gün kaldığında pozitifti kan testi verdiğim zaman 112 beta ile öğrenmiştim 3 gün vardı testinizde var gözüküyor ama kan testi yapmadan bu kadar erken sürede görülebileceğini düşünmüyorum testte çünkü benim erken döllenme olduğu halde çıkmamıştı umarım testiniz yüksek hassasiyettedir ve vardır hakkınızda hayırlısı olsun ❤️ Rabbim gönlümüzdeki duayı kabul etsin 🤲
birbebekbiranne00 ilaydarabiaoz prodoctor canım 10 dakika sonra sanırım şuan için bebek beklemiyorum ama içimden bir ses sanki hamile olduğumu söylediği için meraktan yaptım testi ilk başta yok gibi geldi ilk yapınca poşete koydum yok diye 10 Dk sonra tekrar bakınca gördüm