priencessgirlmom Bir kızım var adı Eflin Ece 🌸 şimdi 2. Kızım olucak babasının isteği üzerine çok içime sinmesene Arife ismi olucak ama sizce isimler nasıl? Başka önerisi olan var mı?
Havin49_ priencessgirlmom anladığım kadar kaynanamın adı fln arife ama yanındaki isimler de aşırı yeni ve popüler olduğu için çok uyumsuz duruyor ama tek başına elizan ismini çok beğeniyorum
priencessgirlmom juli_naz Arife ismi malesef babasından kıramadım.🥹 Elizan ismi de uzaktan duyulan ezan sesi demekmiş anlamı
Busranur_mnts priencessgirlmom elizan ismimi ile defa duydum manası güzelmiş ama iki isim uzun heldi bana eliz de güzel
juli_naz priencessgirlmom anlamıda güzelmiş canım .. bence ilk Elizan olsun sonrada Arife.. babanın da gönlü olsun 🤗 benim eşim Mustafa istiyordu ama sonra ortak isim Elias dedik ve 1.5 aylık oğlum 🩵 sağlıkla sende bebisini kucağına al insaAllah ☺️
priencessgirlmom Busranur_mnts birde soyadımız 3 harf kısa olunca ondan çok sorun etmiyorum birde ilk isim ne kadar uzun olursa o daha çok kullanılır gibi geliyor😂😂
priencessgirlmom juli_naz ay maşallah sağlıkla büyüsün🌸 anlamı ne Elias bende ilk defa duydum bende ilk isim uzun olursa ikinci isim söylenmez bile diye düşünüyorum 🤭