Admsarzu Kafam çok karışık alışverişe başladım ama herkes diyor fazla yenidoğan yani 0+1 ay alma kaç tane almalıyım zıbın ve tulum ??? Siz kaç tane aldınız işinize yaradı
erikarpuz Admsarzu ben 4 tane almıştım 20 gün 4 tanesini de günlük yıkayıp kullandım bebeğim küçük doğdu 3 aylık da çok büyük geliyordu bence idare edersiniz ya az alın en kötü normal kilolarda olursa büyük giydirirsiniz
yagmurandrmk Admsarzu eğer kurutma sorununuz varsa her güne birer tane düşünebilirsiniz bez taşar bulaşır bir şey olur daha kolaylık olur sizin için benim kurutma sorunum olduğu için fazla var ama kurutma sorunum olmasaydı 7 tane alırdım her güne bir tane mantığıyla kirlenmelerini de düşünürsek zaten ancak yeterdi diye düşünüyorum
juli_naz Admsarzu bende Almanyadayim ve bebeğim şu anda 1.5 aylık …50cm 3 zıbın almıştım ve iki tulum 2 de ayaklı pantalon … diğer aldıklarım 56 cm di ve dün dolap düzenledim:))) 62 cm daha rahat artık yani gerçekten fazla 0 - 1 alma … hastane süreci zaten oradan veriyorlar giysilerini.. bezini
Admsarzu erikarpuz 4 tane çok az değil mi ben almanyadayım burda hava soğuk bebek martta doğuyor kıyafetleri kurumaz diye düşünüyorum suan bile ben yıkıyorum bizimkiler 2 günde kuruyor cünkü 🤦🏻♀️
erikarpuz Admsarzu benim kurutma makinam var o yüzden rahat ettim o zaman en az 2-3 gün idare edecek kadar alın 10 tane yeterli olur
deletedmom43191 Admsarzu 0 1 ay almaa 1 en fazla 2 kez belki giyer çoğunu 3 6 ay 0 3 bile hemen küçülüyor
Busraaaakkk Admsarzu Ben 8 tane uzun kollu zıbın, 5 tane kısa kollu zıbın aldım da şu an farkettim ki kısa kol 0-1 ay değil 1-3 almışım 😁 ama hm den aldım küçük beden. Uzun kolluların içinde ne giyicekler bunları niye aldık bilmiyorum bilen yardımcı olsun 😁