ipek9 Kızlar sizler kaçınca denemede hamile kaldınız bu ay denedik olmadı içime kurt düştü bi sıkıntı var mıdır diye
senos15 ipek9 tekte kaldım yaa 3 sefer ilikşi oldu 7 gün sonra gebe olduğumu öğrendim bende bu kadar hızlı beklemiyordum oğlumda tam 3 ay sonra olmuştu
ilayda_2309 ipek9 2 buçuk sene sonra hamile kaldım canım çok doktora gittik falan hiç biri bı çare bulamadı sorununuz yok dedi ama olmuyordu bir anda öğrendim ki hamileyim
aslanbarlasss ipek9 ilk gebeliğim kistim olmamasına ve rahmim tertemiz olmasınra rağmen 3 ay sonra 2. Si ise kistim olmasına rağmen 15 gün sonrasında oldu ama 15 gün içinde hangi gün oldu bilemiyorum 🫠
havva_5 ipek9 1-1.5 yıllık evliyken kalmıştım ilk ve eşim yurt dışındaydı 6 ayda bir geliyodu izne ve izni sadece 10 gündü. Bir kere birliktelikle kaldım diye düşünüyorum ama kimyasal oldu malesef. Sonra nasip olmadı daha. Ben de her ay böyle bekliyorum nasip 💗
dalyaluna35 İlk düşündüğümüzde tekte hamile kaldim ancak 14+4te kaybettim, 5 ay oldu kurtaj olali 2. Kez denedik tutmadi 3. Denemeyi yapacağız 🥲
kizinaasikanne ipek9 stres yaptığınız şey varsa yapmayın yüksek ihtimal ondan olmuyordur 😊 güzel vakitte gelsin 😍