bsra_ylmz61 Merhaba kızlar aranızda klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullanan varmı ilişki her gün mü olması gerekiyor yoksa Bi iki gün araylami klomen kullandım kullanalım kaşık ağrılar var adet sancısını gibi kasıklarım ağrıyo bıçak batıyor gibi oluyor🥹
Busranur_mnts bsra_ylmz61 ben klomen kullandım iğne kullanmadım kontrolde doktor çatlamış dedi perşembe pazar ilişki olmuştu ptesi çatlamış demişti doktor iğneden genelde 36 saat sonrası diye doktor söylüyor galiba benim tüm kontrollerimde hep günaşırı ilişki dediler
bsra_ylmz61 Busranur_mnts cuma cumartesi birliktelik oldu ama eşim şehir dışına gitti iki gün yok sonrasında tutarsa tutar artık tutmasa yine aynı şekil olucak benim yumurtalar kendiliğinden catlamiyor 🥹pkos var benim gebe kalınca pıhtılaşma oluyor hemen kan sulandırıcı kullanmam lazım inşallah tutarda da 🤲
Busranur_mnts bsra_ylmz61 şehir dışında gelince yine oldun ben de cuma sınavım vardı şehir dışına gittim 2 gün yoktum pazar akşamı gelince ilişki olmuştu benim de pcos var klomen işe yaradı çok şükğr