Gozde232734 Kızlar merhaba 37+2 de doktorumuza gittik.kilomuz 3166 boy ise 50 cm.ama prenses çok yukarda mide bulantısı ve nefes alamamayi geçtim idare ediyorum ama bu sartlarda normal doğum yapan var mı.hala göğsümün tam altında.doktorumuzda biraz daha aşağıda olmasını isterdim dedi.sancı sıfır çıktı birde
Hmyr_ygt Gozde232734 canım yürüyüş yap merdiven çık squat yap inşallah iner Doğum kanalına girmemiş mi ?
Nazife86 Gozde232734 bende 38+1 bugün ve benimkide hala inmedi gelmeyecek bunlar herhalde 🙈🙈🙈🙈 içerisi çok mu rahat acaba😅
Gozde232734 Hmyr_ygt tam girmemiş daha canım .ya ben hiç oturmuyorum .zaten 32 ye kadar hep calistim ogretmenim oturmadim.bile 5 haftadirda evde oturmuyorum yürüyüş egilme kalkma hepsini yapıyorum
MinnakBebegim Guzel_ailem Gozde232734 egzersiz yap canim otur kalk otur kalk ama cok yok 3 4 kez yaparsan bence iner cunki cocugu asagiya iter merdiven in cik bendede oyleydi ilk kizim oturdum kalkdim egzersiz yatim indi ve normal dogum yaptimm Allah yardimcin olsun canim)🙏🙏🙏🙏
Kardii Benim 36+4 doğum kanalına girmiş dünde nişan gibi bişey geldi pek anlam veremedim ama gelmesini bekliyoruz salı kontrolüm var bakalım ne diyecek normalde perşembeden perşembeye çağırırdı bu sefer salı günü çağırdı heyecanla salı gününü bekliyorum boyunu bilmiyorum ama kilosu iyi 3.332 gramdı geçen perşembe günü oğluşumun çok şükür sağlıklı da ben hep hareket ediyorum oturmuyorum hiç yarında hurma yemeye başlayacağım salı günü kontrolden sonra da çömelme hareketine başlayacağım 😳
Gozde232734 Nazife86 herhalde ben de öyle düşünüyorum😂sürekli oynuyor sıkıştı artık belli rahat edemiyor😂
Gozde232734 MinnakBebegim ya süpersin cok tesekkur ederim🤗2 gündür biraz indi sanki prensesim .doktor in dedi indi 😂😂
Gozde232734 MinnakBebegim biraz indi 🤗ekstra bisey yapmadım aslinda cnm ama şöyle bisey oldu.cumartesi gezmeye gittik aşırı yürüdüm pazar günüde temizlik yaptik baya ondan olabilir😂
MinnakBebegim Gozde232734 ama cokda is yapmamaya ozen gosterr riskli ola bilir canim ne guzel yurus gezmek iyi gelmis 😍😍😍😍❤😊🤗