Masal2021 7 yaşındaki oğlum dün ateşi vardı bu sabah kalktiginda vücudu komple böyle kızarmış acile goturecez birazdan bu ne olabilir netten baktım kurdeşen diyo o ne yada başına böyle birşey gelen varmı çok kaşınıyor [](https://)
eslem2121 Masal2021 ateş yükselince böyle döküntüler olabiliyor aşkom çok geçmiş olsun allah şifa göndersin paşaya 😘
Kabiyra00 Masal2021 Döküntü hastalığın son evredi diye biliyorum. Geçirmiş bitmiştir inşallah, devami gelmez. Salgın bir şeyler var sanırım yine.
Noyimommy Masal2021 genelde viral bi enfeksiyon sonrası oluyor ateş yükselince vücut tepki olarak yapabiliyor geçmiş olsun şimdiden
Aysima51 Bunun bi ismi vardı unuttum ateşli bir hastalıkta oluyor doktora götürün birkaç güne geçer kızıl dı sanırım adı
Bussraayy Masal2021 kızımda da ateşten sonra nokta nokta kıpkırmızı olmuştu ilk ağzı sonra bütün vücudu . 6.hastalık demişti doktor kendi kendine 3.gün sönmüştü
Masal2021 eslem2121 serum verdi hastaneden kaçınca suruba çevirdi canim büyük ihtimalle alerji yapmış iburamin vermistim dün ama ilk defa kullanmiyo